Strategilo

Google AdWords kutsub kliendid külla

See võib olla uks, mille kaudu inimesed leiavad tee Sinu juurde. Suuremate ostude puhul teevad inimesed järjest enam ja põhjalikumat kodutööd, leidmaks endale sobivaim toode või teenus. Umbes 95% inimestest kasutab otsinguks Googlet. Ole õigel ajal õiges kohas!
 
Googles saad oma reklaami sihtida väga täpselt ja äärmiselt täpselt jälgida ka seda, mida külastajad Sinu lehel teevad ja mida tegemata jätavad. Selleks, et saada hea ettekujutus sellest, mis täpselt toimub on vajalik see linkida ka Analytcsiga. Näeme ja analüüsime millised otsingusõnad töötavad kõige paremini ja millised reklaamtekstid mõjutavad kliente enim.

Lisaks kõigele muule heale on Search ka kiireim tee oma lehe positsiooni parandamiseks otsingutulemustes. SEO on küll äärmiselt oluline, kuid AdWords annab tulemusi kohe ja tõstab Su lehe otsingutulemustes ja hakkab tooma väärtuslikku klienti sinu lehele. Tee Sinu lehele leiavad need inimesed, kes on valmis seda toodet ostma.
Kampaaniaperioodil saame pidevat tagasisidet ja läbi selle optimeerida tulemusi. AdWordsis maksame vaid kliki eest, ehk siis külastuse eest. Pidevalt tulemusi analüüsides saame hoida kliki hinna võimalkult optimaalsena ja seetõttu sobib see kanal ka väiksema eelarvega klientidele.
Lisaks Searcile koondab Google AdWords enda alla ka veel Display, YouTube, Retargeting, Gmail ja Mobile võimalusi.

Anna endast märku ja vaatame koos üle palju me Sinu ettevõttele saame kliente juurde tuua!