1. Ole lihtne ja vaimukas
Keegi ei lähe sotsiaalmeediasse reklaamide pärast. Otsitakse meelelahutust. Kui sa püüad inimestele liialt müüa, siis nad kaugenevad Sinust ja kaotad jälgijaid väga kiirelt. Kaotatud inimeste tagasi võitmine on kallis ja ajamahukas töö.

 

2. Ära jäta lahtisi otsi
Iga postituse lõppu lisa ka soovitav samm. Olgu selleks järgmine video, postitus, ostu sooritamine, lisainfo toote kohta, kuid kindlasti mitte tupik, kust edasi ei saa.

3.Toote asemel näita inimesi
Personaalse sideme loomiseks brändiga, kus sa näitad inimlikku poolt ning ei ole robotlik ja kauge, on tutvustada inimesi kulisside taga. Inimesed suhestuvad inimestega.
Võid oma jälgijatelt küsida ka kogemusi-tagaissidet oma tootele või teenusele. See annab teistele jälgijatele, kes pole veel tehinguni jõudnud, impulsi positiivsetest tarbija kogemusest. Negatiivsele tagasisidele vasta alati ja leia lahendusi. Ka see näitab Sinu püüdu pakkuda parimat teenust.

4. Jõua kiirelt asja tuumani
Tänapäeval tarbitakse sisu kiirelt ja sotsiaalmeedia ei ole koht, kus hakata pikka sisu edastama. Inimestel ei ole selleks aega. Sa konkureerid kõikide teiste toodetega sotsiaalmeedias ja jagate sama aega, mida kasutaja sinna kulutab.

5. Brändi oma visuaalid
Lisa oma logo kõikidele piltidele ja videodele, mida jagad. See näitab Sinu proffesionaalsust ja sisu jagamise korral tuled hästi esile.

Kui Sul tekkis huvi, kuid endal pole aega asjaga tegeleda, siis anna meile teada ja tuleme appi. Haldame sotsiaalmeedia kontosid ja loome väärtuslikku sisu, mida saad taaskasutada ka aastate pärast. Õigesti tegutsedes on sotsiaalmeedia odavaim viis suhelda oma klientidega vahetult ja jõuda soovitud tulemusteni.